Marauders Era
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Halloween - Lampionový průvod

+4
Vera Chesterfield
Edward Tonks
Phoenix Gray
Admin
8 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Halloween - Lampionový průvod - Stránka 2 Empty Re: Halloween - Lampionový průvod

Příspěvek pro Addison Donnelly Sat Apr 14, 2018 4:45 pm

Nenápadně se rozhlédne kolem. Nesmí jí ta příšera blonďatá spatřit. Sic by si aspoň vyzkoušela, který z nich umí rychleji utíkat. Akorát ona měla teď Eliho nohy, takže by to žádná zkouška nebyla. Mrkne po Teddym, když se veřejně přizná k bratrově zradě.
"Určitě tě opustil kvůli nějaké ženské. Zmetek peroxidová!" zanadává si na vlastní dvojče svým zmutovaným hlasem. Pokud by narazili na jiného šesťáka, tak se bude dosti divit, proč jeho kejmoš mluví jako Mařka s pochroumanými hlasivkami. Ale co, byl Halloween, třeba si Eli rozhodl zahrát na zteplalého soudruha. Ona by ho nesoudila, kdyby konečně vybalil na povrch svou pravou sexuální orientaci. Matka s otcem by nadšením neoplývali, ale ona by za ním stála jako správná o pár vteřin starší sestra.
Pokusí se nevrtět tak moc boky, ani nepohazovat vlasama, který jí občas překážely. Však je nyní neměla. Zato jí svěděly nohy. Měla na nich přebytečně moc chlupů a o jiných partiích ani nemluvila. Na šestnáctiletého byl bratr zarostlý jako medvěd. A navíc měla i nezadržitelnou chuť se poškrábat v rozkroku.
"Co se ti nezdá? Před tebou se chová jako mílius, ale já vím, jaký skutečně je! Strávili jsme devět měsíců cucáním vlastních nohou. Znám ho ze všech lidí nejlíp," hrdě se napřímí a blýskne skvostným bratrovým chrupem. On zajisté požívá oral. Oral pastu. Její zuby se tak neblýskaly. Něco dělala špatně. Nejspíš by nebylo od věci opět provětrat bratrovo komody, kufr a okolí pod postelí. Jako správný šmíra sestra.
Úsměv se jí roztáhl do zlořádného šklebu. Zajisté by bratříčkovi nelámala srdíčko. Ale on potřebuje jakousi lekci dospělosti. Navíc, Rosierová je stará a taky je to profesorka. Vztahy mezi studenty byly zakázané. Takové věci by matka nerozdýchala. Navíc když by věděla, kdo je její matka.
"Jakému bratrovi? Já jsem svůj bratr a když budu chtít, tak můžu mít Rosierovou kdykoliv. Jsem chlapák," na moment pustí Phoe, aby se pobušila po hrudi. Hotový King Kong. Tohle před ní jednou Eli udělal, sice jako malé capartě, ale ona to od té chvíli opakovala pokaždé, když mu ego narostlo do přílišných výšin.
"Přeci ti nevyzradím zdroj svých surovin. Ještě by jsi tam kradl taky," zavrtí lehce hlavou a následně se poškrábe na holém zátylku. Jaká vůbec ta proměna byla. Proběhlo to tak rychle. ..."Hmm," zamyslí se a podívá se před sebe. Prasinky byly na dosah. ..."Vrhla jsem a poté jsem se dobublala do téhle podoby. Jen nevím, kdy to skončí. To mě maličko znervózňuje," podívá se na svůj spodek, který vlastně její nebyl. Sice v té podobě byla ani ne půl hodiny, ale kleplo jí až teď, že si měla pročíst, jak dlouho v ní bude. Měla roztáhlé oblečení, co když jí spadne a ona bude tahat plášť za sebou? Oklepala se a znovu mrkla po Tedovi.
"A ty by jsi mi je jistě dal, že chlapáku," opět na něj blýskla chrupem. Menší rýpnutí mezi přáteli nikdy neuškodí.
Když se jejich konverace přesunula k Alastoru Moodymu opět se jí to celé úžasné a radostné setkání přehrálo před očima. Sice to bylo jednostranné, ale i tak se jí to zarylo pod kůži.
"Hmm, no ... šel za Brumbálem," ztišila hlas, aby je neslyšeli nepovolané uši. Sice jí pan Moody naznačil, že je slepičí prdelka, ale ona mu takový předsudek nevyplní. Povědět to dvěma lidem přeci není mnoho. A poté ještě někomu třetímu. A tím to hasne. Už ani jeden človíček!
"No ... on byl ... úžasný!" povzdechla si jako přiblblý puberťák. ..."Naznačil mi, že jsem otravná a poté mi aportoval knihu z okna. Musím ho později najít a náš rozhovor dokončit," zatváří se jakoby jejich konverzace musela mít nutně dalšího pokračování. Zajisté musela! Někdo jako pan Moody nemůže jen tak zmizet, když má tolik otázek, na které se ho musí zeptat.
"Přesně, žádné negativní věci, kočko," mrkne na ní než si zase uvědomí, že to neuvidí. Zavrtí nad sebou hlavou. Nakonec se jejich cíl dostavil. Stanuli v Prasinkách, kde si za cíl vybrali Medový ráj. Po hromadě sežraného medu i slona zazřeli. Bohužel se nakonec ukázalo, že je to pouze obtloustlá obsluha mírně narůžovělá z neustálého běhání sem a tam. Halloween si dostatečně užili, aby se zase navrátili do Bradavic. Jenže co se nedělo, Addy stále nebyla Addy, ale Eli. Eli se nechtěl odbublat a začínalo to smrdět dalším problémkem. Problémem, který by sama nezvládla.
Addison Donnelly
Addison Donnelly

Poèet pøíspìvkù : 84

Návrat nahoru Goto down

Halloween - Lampionový průvod - Stránka 2 Empty Re: Halloween - Lampionový průvod

Příspěvek pro Admin Mon Apr 16, 2018 1:28 pm

Všude vládlo veselí. Byl to kouzelný večer a ta atmosféra působila na všechny, nehledě na to, že sami žili ve světě, který kouzla znal. Nejmladší ročníky byly nějakou chvíli vyjukané, ale i ony brzy zapluly do oslav předvečera Všech svatých. Každý oslavoval plnými doušky, ať už u Tří košťat a hrnků s máslovým ležákem, v Medovém ráji, nebo jen potulování se uličkami a bavením se šprýmy, které samozřejmě v tento večer nemohly chybět. Také to byla pestrobarevná přehlídka těch nejrůznějších kostýmů. Profesoři na své studenty dohlíželi, ale večer to byl svým způsobem poklidný, takže i oni si dovolili se uvolnit a užít si ho. Vypuštění lampiónů se povedlo bez jediné nehody a ještě nyní se čas od času na nebi objevilo světélko.

Ale jak už to tak bývá, čím více se lidé dobře baví, tím rychleji a nemilosrdněji utíká čas. A nehledě na protesty prvních až třetích ročníků, byli mladí studenti po odbití desáté hodiny odvedeni zpět do školy svými profesory. O pár hodin později je následovaly i čtvrté a páté ročníky. A tak se postupně lidé rozcházeli, přesto oslava s každou přibývající hodinou sílila. Starší studenti si vyvrcholení slavnosti mohli užít nejvíce, neboť se mohli zařídit, jak chtěli, ale jen opravdu pár vytrvalých zůstalo v městečku do brzkých ranních hodin a vraceli se s prvními slunečními paprsky, když vše začalo utichat. Duch Halloweenu se vytratil s rozedněním a odnesl sebou všechna tajemství, která si za ten jediný večer nastřádal, aby se z nich mohl těšit po celý rok, než se bude moct opět vrátit a městečko svou přítomností znovu oživit a pohnout životy jeho obyvatel. A třeba někomu změnit život...

Halloween - Lampionový průvod - Stránka 2 2335081_dusicky-halloween-maji-spolecne-koreny-oslavte-sva_image_620x349
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 126

https://maraudersera.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: